Menu

0174 512857

info@vanessenauto.nl

Sinds 1951

BOVAG logo

Autobedrijf van Essen, uw erkend BOVAG autobedrijf in het Westland en omgeving Bel ons

Beste klanten,


Ons bedrijf is geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

· Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. Informeer naar onze vervangend vervoer en haal & breng service oplossingen.

· Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen en hebben wij speciale ontsmettingsmiddelen om uw handgrepen, stuur en pookknop te desinfecteren. Tevens gebruiken wij stuur, pook en stoelhoezen met onze werkzaamheden.

· Wij bieden u ten allen tijde een gepaste oplossing; Waaronder het gratis ophalen en (gewassen en gedesinfecteerd) terugbrengen van uw auto. Ook kunt u uw auto brengen en gebruik maken van onze sleutelbrievenbus. Vervangend vervoer nodig? Deze kunnen wij met de sleutel op een aangewezen plaats voor u klaar zetten. · Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen kijken naar een gepaste oplossing.

· Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.
Twitter Facebook

Wij bieden u alles wat u van een goed erkend Bovag Autobedrijf mag verwachten.