Menu

0174 512857

info@vanessenauto.nl

Sinds 1951

BOVAG logo

Autobedrijf van Essen, uw erkend BOVAG autobedrijf in het Westland en omgeving Bel ons

Vakkundige reparatie bij Autobedrijf van Essen

Een defect aan uw auto is nooit prettig. Het zorgt voor onverwachte kosten en bovendien moet u uw auto ook nog voor een bepaalde duur missen. Eén ding weet u zeker: Autobedrijf van Essen voert de reparatie vakkundig en zo snel mogelijk uit!

Kennis en apparatuur in huis
Wanneer u een defect aan uw voertuig hebt, is het goed dat u één adres heeft waar u altijd terecht kunt: Bosch Car Service Van Essen. Geen probleem is ons onbekend, geen defect te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren.

De beste onderdelen
Naast de vakkennis van de Bosch Car Service monteurs zijn ook de onderdelen die worden gebruikt van de hoogst denkbare kwaliteit. Bosch-onderdelen voor uw voertuig zijn van dezelfde kwaliteit als de onderdelen die origineel in uw voertuig gebruikt zijn. Omdat Bosch, als grootste toeleverancier van autofabrikanten, de reparatiedelen veelal zelf ontwikkelt, hoeven wij geen concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid. Een geruststellende gedachte!

Wat is allemaal Bosch?
Er zijn bijna geen automaterialen die Bosch niet in haar gamma heeft. Ruitenwissers, bougies, remonderdelen... allemaal verkrijgbaar van Bosch. 

Naast de 'standaard'onderdelen heeft Bosch ook veel systemen voor veiligheid en comfort ontwikkeld. Hierbij kunt u denken aan ABS, het anti-blokkeersysteem, al dan niet in combinatie met ESP, Electronic Stability Program... allemaal Bosch!

Wij bieden u alles wat u van een goed erkend Bovag Autobedrijf mag verwachten.